Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam325
Toplam Ziyaret768422
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762
Muhsin MANAV
muhsin33_1@hotmail.com
İSYAN
14/12/2016

Merhaba

Ülkemiz üzerinde yine karabulutlar vardı Pazar akşamı. Ülkemiz üzerinde emelleri olan hain dış güçlerin besleyip büyüttüğü hayvanlar iş başındaydı.

Masum insanları kalleşçe öldüren bir zihniyetin, asla başaramayacağı zavallı ideallerini bu yolla gerçeğe dönüştürmeye çalışması hayvandan farksız yaratıklar olduğunun ispatıdır. Eğer bu bir mücadeleyse, kimi aşağılık sanatçı ve gazeteci bozuntularının söylediği gibi onurlu bir direnişse niye meydana çıkmayıp sinsi bir sırtlan gibi davranıyor bunlar. Çünkü bunlar sırtlan bile değil. Çünkü bunlar kendilerine destek veren bozuntular gibi şeref ve onurdan yoksun, vatan kavramından ve insan hayatının yüceliğinden habersiz haysiyetsiz bir güruhtur. Yiğitlikten nasibini almamış bir yılan bir çiyan sürüsüdür. Masumları vahşice katlederek bir yere varacağını sanan adi piyonlardır. Bunlar; kendilerine siyaset etme ve insan olma şansı verilen adilerin kuytularda gizlenen asıl görüntüsüdür. Hayatları insan gibi değil hayvan gibi gebererek son bulmaya doğru giden cani ruhlu şerefsizlerdir. Bunlar Can Dündar’ın izmariti yere atmayan yoldaşlarıdır. Bunlar Can Dündar kadar hain ve şerefsizdir. Bunlar Levent Üzümcü denen yaratığın desteklediği, Mustafa Altıoklar adli sefilin içine girdiği sürüngenlerdir. Sürünmeye ve gebermeye mahkûm bu yaratıklar Cüneyt Özdemir lüzumsuzunun sevimli göstermeye çalıştığı, istikbali “leş” olmak olan insanlık dışı maşalardır.

Bunlar hayatları boyunca hiçbir şey olamamanın kaderleri olduğunu bile anlamaktan aciz kullanışlı vahşilerdir. Bunlar tarihleri bile olmayan, hep başkalarının amacına hizmet etmiş, kimliksiz ve kökensiz pisliklerdir. Ayakta ölmeyi bilmeyen, hep sürünen, yeraltında ve mağaralarda yaşayan, yakalandığında aman dilerken köpekleşen şerefsizlerdir. Bunları koruyan kollayan finanse eden Avrupa ve ABD gibi gerçek birer domuzdurlar. Pisliklerinin içinde boğulan, hayvan barınaklarında sefilce yaşayan ve kendini ne için patlattığını bile sorgulamayan akıldan yoksun zavallı sefil bir mahlûk türüdür. Bu bir değerlendirme yazısı değildir sevgili okurlar. Bu bir isyanın dikkatli olmaya çalışarak dile gelmiş halidir. Burada yazdıklarım, aslında söylemek istediklerimle kıyaslandığında çok temiz kalıyor. Bu ülkede 32 yıldır insan hayatına kasteden ve bu yolla kendilerine bir toprak edineceklerini zanneden ve sonunda bir leş olarak sürüklenip bir çukura atılan bu ülkenin toprağından payına düşen de o çukurun üstüne atılan birkaç kürek olan aciz bile olmayan adilere söylemek istediklerimin sansürlenmiş halidir bu yazı. Artık ben az söyledim. Siz çok anlayın. Birbirimizi anlıyoruz aslında

Bütün bu karanlığın içinde güzel şeylerde oluyor. İlçemizde özel bir bankada çalışan Hakan Acer kardeşimiz ilk kitabını yayınladı. Bana da bir tane imzaladı sağ olsun. Kitabı henüz okumadım. Önsözden ve internetteki tanıtımlardan anladığım kadarıyla darbe yıllarını fon alarak bir eski zaman öyküsü anlatmış. İçinde annesi olan bir roman yazmış. Kendisini tebrik ediyorum. Kitabın adı Mor Binlik. Uygun fiyatla satışta. İmkânınız varsa bu kitabı almanız belki de yazarımıza yeni bir kitap yazması için şevk ve heyecan verecektir. Kim bilir belki de çok sonra “ben onun ilk kitabını imzalatmıştım ”diyebileceğiniz tanınmış bir yazarın kariyerinin basamaklarına ilk harcı koyanlardan olursunuz. Bu konuyla birlikte benim de düşünce aşamasını hiç geçemeyen kitap yazma isteğim biraz daha canlandı. Önümüzdeki yılın iyi ve güzel günler getireceği inancının yanına kitap yazacağım yıl olacak ibaresini de ekleyeyim. İlerleyen günlerin ülkemize aynı acıları yaşatmayan, ölümlerden uzak, refah ve bolluk müjdeleri vermesini dilerken, acımızı artıran saldırıda hayatını kaybeden evlatlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına büyük sabır diliyorum. Sağlıcakla kalın.



2007 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

ESKİDENDİ - 29/06/2022
ESKİDENDİ
FAŞİZMİN YALDIZLI CİLASI - 08/06/2022
FAŞİZMİN YALDIZLI CİLASI
UCUBELERİN MAYIS DANSI - 01/06/2022
UCUBELERİN MAYIS DANSI
BİDON UMUDU - 25/05/2022
BİDON UMUDU
ZEKİ MUHALEFETİN ÖZELLİKLERİ - 18/05/2022
ZEKİ MUHALEFETİN ÖZELLİKLERİ
OSMAN GEZEMEZ OLDU - 27/04/2022
OSMAN GEZEMEZ OLDU
SOYLU BİLGE - 30/03/2022
SOYLU BİLGE
RETİNA MESELESİ - 09/03/2022
RETİNA MESELESİ
ŞUBAT YAZISI - 02/03/2022
ŞUBAT YAZISI
 Devamı